blurrppp

09:29:00

assalamualaikum , hai hey hoi 

sihat . semua sihat saya ja sakit , sakit kepala :\

so , tadi aq try edit blog , OMG hangpa tau dakk , aq lupa mcm mana nak edit , see , teroks dak aq ?? bu sikit nak dgq .

Tumblr_m3td8rkmz21rpt2juo1_500_large

nak habaq awai nii , aq ni kuat berangan tauu , terkadang sampai Paris tau aq berangan , jauh x ??? siap boleh pulak berlakon drama ngan Randy Pangalila . bukan tu je , kadang2 sampai berangan buat konsert ngan Demi Lovato n Selena Gomez . x mature ?? memang aq x berapa mature , tu org x sangka aq ambik SPM tahun niey .

2011


budak form 3 : Bagi la adik niey guna dulu .
kwn dia : adik ? ya kaa ? wey dia form 4 lahh
budak form 3 : ya ka ? la ingat form 2  sebab comel sgt :)
aku : *muka malu2* hikhik *x gedik okey*


2012


kat tandas . kwn nabilah : tu kwn hang form 3 kan ? ( aq x pasti )


kat koperasi masa tu dah bali, sesi petang.
 aku : kak , nak mentos 
kak koperasi : rehat sat gi 
aku : *muka separuh comel+ bengang* saya form 5 laaa
nabilah : awat hang kata mcm tu 
aku : betol lah aq form 5 kann ....
nabilah : owhh 
kak koperasi : *malu + muka x bersalah*


so , hangpa tgk muka aq memang x mature ke ?? bagi aq mature apa ! perangai ,emm , x la mcm budak2 . x mainlah aci ligan or something yg kena lari ,lompat dan sekaki dgnnya .

pastu tadi kami \ ika , nabilah , aq + setan / buat study group tauu ,kami study math . sebenarnya lebih kepada berGOSIP . kami niey , dalam gosip pon kami belajaq jugak . waiting saturday , exam math , my favourite subjects MATHEMATICS . 


Tumblr_m3jmsla6ho1qad2wmo1_500_large




bye :)


You Might Also Like

0 Comment