re-member

09:27:00

assalamualaikum and hai comel ^_^

Tumblr_lw0u60qo991qkf588o1_400_large

tadi baru lepas baca blog fiza . dia mention nama aq lahh *bangga* okeyy , sedih la entry dia 

i want to share with u. about my life alone. u know what?? since u moved to kedah. aku rse kn.. aku tak ada kawan langsong, tahu? knp ko pindah

aq kena pindah sebab bapak aq dah pencen , aq pon mula2 sorang2 je , pastu ada la kawan sikit2 .

'knp ko pindah, mybe ko mara kat aku kott'.yela pasal accident time form 3 tu

mana ada aq marah kat ko , serius , aq ni kan x suka berdendam , aq x mau pindah , x mau , x mau !

kesian ko, pindah dlm keadaan mara, geram pasal kawan ko sorg ni buad hal kn?, mungkin sekarang aku dah dapat balasannya, aku langsong tak ada kawan ! 

 x , x marah , x geram . x da nama balasan okey , ramai nak kwn ngan ko , dorang tu je mengedik x nak kwn ko . ko kan baik , maybe dorang tu x baik , sebab tu dorang x sesuai kawan ngan ko :)

sekrang ni kalo kau nk tahu.. setiap kali aku ada 'hot story' aku msti cerita kt ko lambat kn,? perasan tk? sbb aku lupa apa nk cerita [cpt lupa laa aku ni] . aku da lali kot.. kalo ada 'hot story' aku teros senyap, dan mke masam ! sbb aku rindu kot ngan 'activiti' kita bersama [gosip].

aq pon jarang dah nak berstory2 ngan ko kan sekarang , urm urm . aq lagi rindu , kita dok dua , pastu gosip lahh , berangan lahh , miss gilaa ! rindu gila2222 !!!!!

so aq jawab semua soalan , yg memang ada aq bangkang , ada aq setuju . okey , percaya lahh , Allah dah atur elok2 dah , nanti kita akan jumpa balik , jgn risau . okeyy ???

jadi tu je lahh , kalau nak buat cake strawberry kat sini memang lambat . jadi ni kira ringkasan lahh .
oh well , dari  form 1 memang suka buat ringkasan , karangan , urmmm blank !! so apa punn , nak baca yg lebih lanjut boleh la membusykan body ke fiza ni okeyy :)

okey , mcm biasa , qoute kita hari ni

Tumblr_m3dp7szb981rrzo7vo1_500_large

okey ,baibai :*

You Might Also Like

0 Comment