SPM !

09:13:00

assalamualaikum !

hai hai hai ! (mukadimah)

Tumblr_lymmtktm0x1r5dgp2o1_500_large

SPM SPM SPM = SuPerMan ! 

haha , k merapu ,  calon2 SPM dah ready ka weyh ? aq pon huh ! 60 40 jaa . but still pulun mengajikann , nak SPM , x nak la ulang2222 , hahaaaa, byk ulang222 kann . so i wish semua calon2 SPM good luck , buat yg terbaik ! caiiyookk !


13 day untuk pulun , 3 week untuk berjuang , after that MERDEKA ! 

ahaaa , bila cakap merdeka , syauqi dgn serius nya kata kat aq : wey kita x merdeka lagi !

aq pon blur lahh tanya : kenapa pulak ?

then dia senyum sambil berkata : ye laahh , kita kan kena pergi PLKN.

habis berselerak sampai mak cik cleaning pon rasa mcm nak cepuk2 aq sampai lunyaikann aq punya semangat patriotik merdekaaa after exam SPM , haha ! ayat bukan kemain*

haaa , tu je lahh nak ceritaa , okeybye !

Tumblr_mba3r00vly1ryyr0eo1_500_large


You Might Also Like

0 Comment