#1st day SPM

01:10:00

assalamualaikum !


#1st day SPM , ermm not bad , haha , pe kejadah pulak ni kan ?

hemm , mcm biasa , pagi2 bgn tido agak late lah jugak , dalm pkol 6.20, my mom dah prepare semua, iron baju , buat sarapan ,buh air yassin ! hemm

then , sampai sekolah dalam pkol 7.20 lahh ,okey lah tu dah ramai pun yg sampai dah, ada yg lagi lambat dari aq *tgk kuku* , hehe , so nothing special happen . then after baca doa semua , masuklah dewan peperiksaan .

masa naik tangga nak masuk dewan tu ,aq x rasa apa . bila masuk dewan aq nmpak buku jawapan , then bila aq duduk ja , aq rasa takut sgt , aq nak nangis act. dah nangis dah pon , sekali ja air mata keluar lepas tu aq tahan , wey malu la form 5 nak teyak lagi , hmm

lepas tu dapat kertas soalan , yeah , karangan agak senang , alhamdulillah aq boleh jawab ! jawab jawab jawab , masa tamat , hantar kertas kami pegi dewan lepas tu rehat panjannnng , kami study kat surau with ika ally n da geng ! ngehngeh ! 

terus aq mintak phone hani sebab kitew nak mcj mama kitew , yg kitew boleh jawab :) haha , then aq suruh mak aq bwk bekal , suruh la mazni ngukngek hantaq , eh dengan telekung sekali

lepas makan berkumpul kat dewan lagi , then ai tetiba rasa nak terkucil lerr , so ai ajak la hani temankan ai , OTW ke tandas , ai agak conpussee lew nak pegi tandas kat bawah ke nak pergi tandas atas , emm , so ai look at 2 budak perempuan kelas delta , ermm x pasti act, so dia masuk tandas bawah , so ai ngan hani pon masuk tandas bawah .

after that , najihah pon datang and sekaki join fansclub eleh masuk tandas bawah jugak. disebabkan kami perempuan bersih-ayu-lagi manis , dengan kesopnan dan kesusilaan lambat la kami buang hajat . then aq dgq ada suara budak laki jerit

man : hoi ! ni tandas budak laki la , cepat keluar

ai dgr mcm suara nor asyraf so ai selamba je lah keluar mcm datin kann , tgk2 ketua pengawas kami , OH MAY GOD with kawan wafi yg pulas2 botol then tembak tepat kena kepala aq , frust time tu okey frust !

then aq kata : wey sat wey sat kat *ketua pengawas tu . najihah cepat cepat budak laki nak masuk.

aq dgr najihah kalut kata tunggu wey , mcm suara nak nangis , hani pon sama macm nak nangis , so i look like strong girl la kan time tu , so , aq keluar dulu then hani , pstu najihah ! 

haha , then wafi datang , tanya kat aq tandas laki mana , aq malu baq hiang , aq diam je , hani yg habaq. pastu azizi pulak mai tanya , tandas mana , aq jawab , hang tau aq silap masuk tandas laki tadi , kat bawah

then terus kami si anak dara pergi ke surau untuk solat zohor . then sambung lah ke BM paper 2 . so aq happy jaa , x nangis dah , anak malek ngan noriza kuatkan , namau teyak2 .haaa , then balik ! yeayyyyyyy ! thanks who pray to me :') I LOVE YOU oulls :* muah !


You Might Also Like

0 Comment