future wife H !

23:03:00

assalamualaikum !


okey, aq nak sharelah, *konon2* hahah, who H, ramai org nama H, so siapa  dia, birlah rahsia ! *pembaca boo*

back two day ago

sedang ku bosan2 on twitter, ye lah bosan, si nenek nabilah ni x buka twitter, geram rasa hati, dah bosan kat tempat krja ni, ditambahi dgn jiran baru yg soo annoy ! ahhh tension, malas aq nak pikiaq pasal org sebelah ni, so aq pon meneruskan kerja yg tak berfaedah aq iaitu STALK, aq scroll lahh TL twitter aq sampai bawah, naik balik aq terbaca la ada org ask si H , soalan dia lebih kurang tanya mcm ni ehemmm

what do you want in you future wife ?

- i want her smart, pretty, rajin, nice, jenis mudah didekati,  caring, truthful.

haaa, like that, like that lahh !

so, mai aq bandingkan aq ada ka dak ! eheww

1. SMART


-mungkin smart ni pandai kot, aq pandai, pandai menipu, huahuaa, okey serius, kalau nak bandingkan aq ngan dia, dia lagi lebih pandai dari aq ! serius ! okey, tapi masa depan Allah yg tentukan kan, kalau aq pandai alhamdulillah lah !

2. PRETTY

 

- not im not lahh, aq x cantik mcm neelofa, fatin liyana, lyssa, siti nurhaliza, maya karin dan ramai lagi, dan aq x secomel wawa zainal, nora danish, nabilah izayoi *eh* hahah, dan ramai lagi. aq biasa dan x cantik pon, even aq upload gambar then org kata ^comel^ aq x naklah kembang-kempiskan hidung aku kan, sebab aq tau x comel mana pon sebenarnya ! aq gemok, x dak org suka kan aq :( nasib la mak bapak ngan adik, sepupu, saudara, kwn2 laki dan kawan2 perempuan kat sekolah mau menerima aq :) *mcm ke-bangan-ngan!* 

3. RAJIN


- rajin ? rajin apakah ? 
mandi- rajin
kemas bilik-ikut mood 
tolong mak-mak aq suruh aq buat 
basuh kereta- soalan LOL, aq x naik kereta  
belajar- rajin belajar math ILOVEMATH
baca- baca kat web rajin sgt, sejarah ? sory ;P
selalu pi sekolah - selalu sangat dan berharap dapat anugerah sifar x mai sekolah
rajin kemas rumah- LOL pelik la jugak, rumah selalu kemas, kalau berselerak sangat aq kemas !!!
 that all solan rajin ! muhehehe

4. NICE



- opppkooss im nice ! aq suka tolong semua org,kencuali org yg paling aq meluat, tp jarang lahh kalau aq x tolong org yg aq meluat, dan dan anggap kawan ! seriuss okey !

5. JENIS MUDAH DIDEKATI

*gambar rekaan semata-mata pelakon: nabilah

- ahaaa, aq memang mudah mendekati sesiapa pon, like tuition kan, aq x dak kawan, aq tegoq ja org sebelah even x kenai, haha, memang ramai la budak tuition yg aq tegoq dulu, try me lahh wey jgn dok suka kata aq sombong, tapi agak2 lah tetiba mai dekat terus cepuk tanya "watsupp wey, nama apa" konpom aq lari jauh2 dari hang, dan berharap kita x berjumpa lagi ! ehek

6. CARING 


- tgk, betapa caringnya aq, kusyuk benor aq dgr cerita nabilah, gambar ni candid okey. Ain yg tangkap :) thanks AIN ! semua org ada penyakit caring dengan org yg dia sayg, x kira la pren, boipren, gepren, bapakpren, mamapren, kakakpren, abgpren segala pren laaa ! okey !

7. TRUTHFUL

*x dak kena mengena*

- ya, aq percaya pada hang H, kalau hang kata dia ngan hang cuma kawan, aq pecaya *baling tomato please* haha, mestilah aq akan percaya dgn org yg aq sayang,like mak aq, dia suka la tipu sunat ngan aq, walaupun aq tau itu tipu sunat kenapa aq kena percaya dan ia kan? sebab aq sayang mak aq lah ILOVEYOUMAK !

so H, i ada ciri2 bakal wife you tak *meremang bulu roma* haha, Allah dah siapkan perancangan dengan rapi right, kalau jodoh lari kemana pon tetap akan bersatu, right ? 

semua gambar diambil di sini ! 

xoxo *tiru nabilah* miza <3







You Might Also Like

0 Comment