Nightmare

07:00:00

assalamualaikum :)

dah 3 malam berturut-turut aq mimpi mengarut dan menakutkan !


ye yoo oww je menakutkan haha.

1. Jitra Mall ada hantu ?
- ceritanya mcm ni, bos aq mintak kunci kioks nak ambik buku perniagaan esok, so dia call aq suruh bagi kunci kat bapak aq, bla bla, aq pon okey je. then, aq masuk tidur, bermulalah mimpi ku dimana, aq risau tau pasal masa aq tutup kedai tu, serius aq x kemas laci tu, dalam laci tu la ada buku. so aq suruh abg aq hantar aq kat jitra mall, time tu dalam pkol 10 malam, tapi masih ramai org lagi. makin lama orang makin sikit, then, oh shit kunci hilang, terpaksalah aq cari si mazni yg sibuk nak beli aiskrim, then, lift rosak, oh shit, tak paaa, aq pon ikut la tangga, lepas sampai ja kat bawah, pintu pulak rosak so aq x boleh keluar, then aq pon terpaksa lah tunggu sampai pkol 12 malam, then, pintu boleh bukak ! oh syok ! lepas tu aq call mak aq suruh ambik aq, thentetiba ada seorang perempuan berkebaya merah dgn payung pon ikut aq, mazni dan nabil ? *tetiba ja nabil ada*, kami pon jalan laju, lepas tu mak aq sampai, mazni dgn nabil jalan laju gila, tinggal aq sorang *aq terjatuh time ni* aq bagn cepat2, time aq nak jalan tu ada something tarik aq, pusing2, weyyyyyyyyyyyy nenek kebayan berbaju kebaya merah, aq tolak dia aq lari masuk kereta *dalam hati : biar lah kiosk tu !*, then selamat ! aq terjaga, dapat text : morning *tipu*

2. ajaran sesat !
-okey panjang mimpi ni, dari aq join masuk kem askar sampai la aq balik ke sekolah balik, time kat sekolah ni, ada org ni, dia suruh buat haji something la tapi cara lain, sapa fail dia kena keluarkan roh dia untk pegi buat haji, memang sesat, kau tau semua org fail, aq lari sebab aq takut, tapi semua org ikut ja, then lepas aq lari tu aq nmpak ustaz, so aq tanya la dia pasal haji tu, lepas tu dia kata tu ajaran sesat, so dia dgn pihak polis pon tangkap la dorang tu ! oh yeah, yg seramnya roh tolak katil yg ada jasad masing2, serius seram !

3. ada org nak  bunuh aq.
- aq dapat keja kat KL, so aq pon pegi KL, dapat rumah sewa, housemate aq merupakan seorang pelacur, satu hari aq dapat tau yg dia tu pelacur, aq marah dia, pastu dia mintak tolong aq supaya dia boleh bebas, aq tolong dia, aq lapor polis, ( polis again ) then berjaya ditumpas oleh pihak polis, after that, aq kerja, kerja aq uruskan anak amy mastura (?), then aq buat silap sikit, amy pecat aq ( mimpi sahaja ), lepas tu aq dapat la bayaran sikit, aq ingat nak keja kat tempat lain, ergh, baru 5 langkah, aq dah kena rompak, dorang mintak semua duit tadi, lepas tu aq bagi, then dia kata duit ni x cukup, dia kata dia marah kat aq pasal kwn dia kena tangkap, ( ala pasal pelacur tu ) , dia suruh aq tangkap anjing ( yulllllkkkkss ), then aq angguk, padahal aq x mau, aq nmpak jalan raya, aq terus lari, tetiba BAAAMMMPPPP ! aq kena langgar, aq pengsan, tetiba aq dgr mak aq panggil nama aq, laaaaaaaaaaaa dah pokol 9 pagi laaa.

tu jelaaa :) 

to adik aina, ayah kak miza x jual henset tu kat  org lain, kat kak ja, try cari kat kedai henset, henset tu murah je la ni :)

You Might Also Like

0 Comment