SPM and High School is over -_- !

08:13:00

assalamualaikum !



tahun ni last sekolah, tapi x bermaksud last belajar, right ?

jadi papers last kami akaun paper 2, after that merdeka gilagila ! tapi paper akaun agak menyedihkan laa, susah ke benar ! jadi memang ramai keluar dewan termasuk aq geleng2 kepala, pasal susah gila. tu la cikgu suruh buat latihan malas nak buat, no dah x guna menyesal skrg right , apapun aq doa supaya semua kertas aq lulus dgn cemerlang :') amin

jadi tak ada apa pon nak ceritakan, tapi memang best la, last sekolah kami photo2 gitu, hehe, okey bye :)

#SMK BBD - aq akan rindu kawan2 kat sini :) terima kasih semua cikgu 
#SMK DTHO - sekolah, kwn2 rindu giler2, aq syg sekolah tu, aq syg cikgu asyikin cikgu math :) thanks jugak cikgu ven, kalau tak aq kosong pasal math thanks cikgu manjalara, ajar sejarah sampai PMR sej saya B :) thanks semua cikgu

i love you yg kenal and ikhlas nak berkawan ngan saya :')






You Might Also Like

0 Comment