end of the year ( draft )

21:58:00

assalamualaikum

Tumblr_mfzb3ajphn1r5ldjfo1_500_large

baru tulis takat assalamualaikum dah ada org panggil, tanya pasal baju, mana la cekk nak tau, cekk x  jaga kiosk tu, hmmm

so today 31/12/2012 phew banyak kenangan kot masa 2012 ! haha, kalau nak cerita ni sampai taun depan pon tak habis. so what azam tahun depan ? ( esok) 

rasa mcm malas nya nak menaip, huh ! x dak mood, pelanggan mai just pegang2 kerongsang ngan baju, beli x mau pon, habis hilang mood, ergh !

today hujan, hujan rahmat penutup 2012, maybe hujan sebab nak banjir (mintak dijauhkan). so what your azam hah ?

my azam ? 
my azam ?
 my azam ? 
my azam ? 
my azam ? 


aq tak tau lagi nak azam kan apa, sebab tahun lepas punya azam pun x tertunaikan :(

so, azam tahun lepas aq nak pakai bracess masa form 5, x menjadi, so azam tahun lepas aq bawak ke tahun ni, mintak2 terjadi, aminnnn ! tapi azam aku nak boleh bawak motor sendiri TERTUNAI oh yeahh ! ingat2 la  tahun depan aq nak beli motor lahh, err ni dikira azam kah ? haha, insyaAllah !

........................................


sampai takat dot2 ja aq tulis, so malam 31/12/12 aq memang nak sambung tulis, tapi malas yg pada tahap kronik menyebabkan pe-malas-an global *boooo* haha, malam tu aq ber-instagram, ber-twitter and ber-facebook ! ohyeahh !, aq on pon guna phone ja, malas aq nak bgn on notebook / lappy / komputer, ohh !

so, 31/12/12 hari yg sepatutnya aq cuti dan melakukan aktiviti yg aq gemari iaitu membuli adik-adik ku terutama mazni kann, tergendala, mati2-an aq ingat hari tu hari ahad kot, aq datg kerja dgn happy gila, tiba2 boss aq call

miza bukak kiosk ka hari ni ?

 ye laa, bukak

heeeey, hari ni miza cuti laa, hari ni hari isnin !

eeee kak silap hari ni, hari ni hari ahad laaa

heeeehhh, hari ni hari isnin

sat nak tgk kelender *bukak phone* aaa'aahh laaa, kak silap laa mai hari ni, aaaa nak buat mcm mana, kakkkkk ? 

tak pa la, besok miza cuti, bla bla bla bla


mcm tu lah lebih kurang cerita dia.

pada 1/1/2013 pulak, aq haremmm x on FB twitter blog instagram bla bla bla, hari bermalas-malas sedunia ! jyeahh, pagi aq bgn teman mak aq pi hantar adik-adik aq pi sekolah , sedih baq hiang bila aq tgk sekolah aq, teringat kelas Alpha

time tu teringat la, mcm mana aq turun kereta menghadapi para pengawas yg rancak berbual di depan pagar , nak terjatuh sebab batu bata tak stabil, kena lintas jalan sebab keta cikgu lalu lalang, lepas tu naik tangga sampai tingkat 3 ( rasa kurus lepas sampai ), berjalan melalui perpustakaan, computer lab, dan terpaksa bermuka tebal, jalan like model bila nak masuk ke kelas, u know, semua org usha aq kalau aq mai awal !

ya ya, aq selalu datang lambat, lagi 5 minit  7.30, aku cepat okey, bapak aq la lambat, eii, sabar je lahh, org lelaki kalau kejut kan bukan nak terus bgn, dah tu mandi kalah anak dara, sebab tu la lambat :)

aq pon pernah kena denda sebab datang lambat, kena kutip sampah ! aq lahh ishh malas betol ! dari kl sampai kedah sama ja hukuman kalau datang lambat, kot nak buat hukuman jaga kantin masa rehat ka, baru la merasa jadi pengawas kantin kan ? ngehngeh !

25048_10151328929696676_433938291_n_large

ohh yaa



thanks tak serius! , sebab puji *tutup mulut*  dan menyokong, aiceeh, haha, kali ke-3 tak serius mai tulis kat cbox miza :) 

so korang boleh melawat blog tak serius!  ni, dia ada banyak info terkini atau berita terkini, aq pon selalu jugak baca2 info kat blog dia, haha, okey ! bye :* muahh !




















You Might Also Like

0 Comment