edit blog ( washed denim )

01:43:00

assalamualaikum !

hari ni baik sangat hati nak ajar edit blog washed denim mcm aq dok tgk guna ni, simple je.di sebabkan malas nak printscreen and edit then upload, aq bagi link blog nurhafizahpija je lah teruss. thankss hafizah dia banyak bantu aq belajaq edit blog.

1 : hangpa log in and bla bla, rutin harian nak bukak dashboard blog hangpa. *apapun,hangpa copy code hangpa yg lama sesiap, nanti x menyesal*

2 : *yg ni version lama, sebelum timeline diperkenalkan, sama ja cuma rupa ja lain, just follow step ni, okey ! step 1  \ copy code denim kat sini ! /

3 : dah siap edit tu pi pulak step 2

4 : step 3 ( nak ikut pon x paa,x ikut pon x pa step 3 ni, sebab aqpon x tau pe benda ni, hehe )

#header ( photoshop : tulisan enliven ) tutorial here
#tulisan blog \trebuhet/
#sidebar 


:: templates :: customise :: 


kalau nak bercorak2 - ini / ini /(post title) ini


kalau hangpa nak tambah apa2, bagi tau nah, aq x tau nak letak apa lagi.




You Might Also Like

0 Comment