hang out with nabilah

01:34:00

assalamualaikum



hari tu hari jumaat, nabilah mai jumpa aq. haha. tgk comel ja nabilah, dengan baju pink lembutnya, dgn tudung campuran kaler, ohh why she so cute ?

hahaha, serius kot, masa nabilah lalu depan kiosk aq dia jalan straight jaa, lepas tu aq panggil "nabilah !" dia pandang sikit lepas tu dia pi kat mak dia kot, haha lawaklah nabilah ni !


aq x tau nak belanja dia apaa, pasal aq dah janji nak belanja diaa. aq nak ajak makan sizzling kat jm food tu tapi dia kata dia dah makan dah kat rumah. x tau la dia makan apa. so aq pon malas nak pikiaq dah, aq ajak dia pi snogurt.

nabilah ngan adik aq press ais krim bukan kemain banyak, hahaha tapi x lah mahal sangat normal lah sorang 7 ringgit keatas !

tu jaa kot, lepas habis makan ais krim tu, kami jalan pusing satu jitra mall ni, last kali parents nabilah dah balik, hmm sedih la jugak :( tapi x pa laaa, dapat lepas rindu kat diaa.

hahaha, ambik hg ringkasan punya ceritaa, tapi apa pun best la jumaat haritu !

.tata.

You Might Also Like

0 Comment