kembar

08:43:00

assalamualaikum !

Tumblr_mhttq5kusj1r8fqy9o1_500_large

hari tu kann :) hari tu kann :) *konon gembira*

2bb0fc1a79aa11e282b422000a1f9ab7_7_large

sabtu lepas aq ngan adik aq pi la jitra mall, adik aq teman aq pergi kerja, biasalah dia boring dok kat rumah buat homework + termenung + menyanyi - tidoq jaaa

then, lepas kami kemas and tutup kiosk kami pegi la lift nak turun tunggu abg kami ( err ). abg kitorang 
( err )  . masa kitorang dok dalam lift tu, tiba2 lift berhenti tingkat 1. aq blur  time tu, aq nak keluaq dari lift tu, pastu aq tengok tingkat satu.

tetiba ada cahaya *tipu* bersinar-sinar, eceh ada org nak masuk, aq tgk laa, Ya Allah ! Subahanallah ! Ya Rabbi, hensem nya diaa, lepas tu lagi sorang, Ya Allah kembaq rupanya, dua2 hensem, muka sama jaa. 

aq dengan cepat2 tekan butang lift utk pintu bukak, dorang pon masuk dengan amann.

lepas tu ada la suara "x de pon, x de pon" 

hangpa tau dak perasaan aq time tu ? 'boleh x kita bergambar ?' *dalam hati*

hahaha, lepas tu lift sampai tingkat G, depa bagi aq ngan adik aq keluaq dulu, lepas aq keluaq tu, aq terus straight je, aq malu lahh, hahaha,muka aq merah gilaaa *yg ni terang-terang tipu*. sebenarnya aq x tau nak buat apa. lepas tu aq tarik tgn adik aq then aq cakap

alamak ! ada org korea laa dalam lift kita !

pastu aq ngan adik aq gelak2. adik aq kata

kak dorang hensemm kan ? Ya Allah

pastu aq pon balas

tu la kak tekan butang lift bukak, bagi depa masuk dgn selamat

adik aq kata

kak tekan ? x keluaq lampu pon

aku

ohh ya ka ???

haha, punya la terpesona, sampai tekan butang mcm tak tekan jaa.


serius aq kata depa hensem kot ! rambut depa kaler coklat nak merah, depa tinggi sikit ja dari aq dalam 160 lebih laa. muka depa mcm yong hwa masa yong hwa kurus (mcm dlm gambaq ni), lepas tu depa pakai cermin mata :) very cute person !! aq harap nanti kita jumpa lagi, kalau ada jodoh :)

.. tata ..

You Might Also Like

0 Comment