tunggu.... ini semua POYO !

02:59:00

assalamualaikum !


ni lah reaksi bila baca jawapan aku ni...


haha, semua mcm x sesuai ja ngan aku, teacher maybe sesuai. hmm 

sebenarnya aq keliru + takut  ye lah, dah nah habis bulan feb, x lama lagi mac, bulan mac kan result keluaq, how so cuak.can you feel it? how scary when people ask me "hey miza, result nak keluar tak takut ka ?" this is super duper stupid, idiot, sakai punya soalan. ya jelas lah aq cuak, takut, gementar apa semua perasaan yg ada. 

lepas tu,skrg ni semua pakat sibuk nak apply U mana, kolej mana. lepas tu keliru nak ambik kos apa. that hah ! ingat org dah habis SPM boleh goyang kaki, joget sana, joget sini sepanjang hayat ? upama tiada apa dah selepas itu ? huh ! ni lagi besaq rintangan masa jawab paper SPM tau dak ? 

ahah ! don't forget your papa's and mama's razzi kat luar. sapa papa ngan mamarazi ni ? tu nenek hang tok wan hang, mak saudara hang, sepupu hang, jiran hg, kwn mak hg, kwn pak hg. empphhh. semua depa dah tak sabaq nak tau. see ? rintangan lebih besaq daripada jawab paper SPM. kalau kita jawab paper SPM x keluaq result tanya 100 kali pon x pa boleh jawab ka dak ! klau keputusan hgpa ? hmmm

well, apa pun, batch 95's this is tawakkal time ! bnyakkan berdoa time ! semoga aku mendapat keputusan yang cemerlang, amin. doakan kat aku sama naa :)

.: tata :.




You Might Also Like

0 Comment