youtube to mp3 ( converter )

01:25:00

assalamualaikum

hemm, pernah dak jadi kat hangpa mcm ni.

 ermm lagu yg dia nyanyi ni sedap lah suara dia, best dia nyanyi  lagi daripada yg penyanyi asal. alaa, nak download la buat phone ringtone. alaaa, nak buat mcm mana ni ???? !!!!!!!!!!!!!!!.

 jgn risau ! sekrang kita ada, jeng jeng jeng !!!!!!!!!!!!!!!

 ada 3 pilihan, pilih la nak yg mana satu 

tapi mula-mula kena copy link / url dulu






mula-mula paste lepas tu tekan convert video, then akan keluaq kotak hijau tu


2.  flvto










 taraaaa !!!!!!!!!!! tiga ni ja yg paling cepat converter  yg lain mcm lambat sikit :)

okey nak kongsi tu jaa, tata


You Might Also Like

0 Comment