kita ada header baru jugak (draft)

09:20:00

assalamualaikum, annyeonghaseyo (hello/hai)

pagi2 dah updates blog, seperti yg aq tweet ngan nabilah semalam, hari ni aq mangkit awai, supaya malam ni boleh la tidoq awai, x daklah asyik tidoq pkol 4 pagi ja.

so how my header ? hekhek

ni header mula-mula




lepas tu rasa agak semak aq pon edit-buang-edit jadi lah mcm ni

miza lee

hehe. comel dak yong hwa, with gigi dia :D hehe 

Tumblr_m7xzs6gwwa1rb7rumo1_500_large

^ yeah like me !!^ 

menyesal aq buang gigi taring aq, kalau x mesti  dah sama mcm yong hwa dah, tpi gigi aq taring dok depan bukan dok tepi :/


okey bye !

You Might Also Like

2 Comment

  1. draft lagi? aku tak ingat dah bila hang cakap kat aku. nampak sangat lama bebenornya entry ni berhabuk dalam draft.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang laaa, lama dahhh ! berminggu-minggu, ceeeehh

      Delete