result day !

09:05:00


Tumblr_mk9luwhibb1qzvsqto1_500_large

 aku buka ja we heart it terus ada gambaq ni, so i teruja lerr nak bukak , copy-paste kat blog ai ! hehehe

wey result wey, masa lagi seminggu nak keluaq , my face like 

Tumblr_mk9z4gcxsh1r6tlsfo1_500_large

"oh ye ke"

tapi bila esok result keluaq, aq

Tumblr_m9hli923kk1r0irqbo1_500_large

"hah !!!!!!!!!!?!?!?! besok ke ?"

but, alhamdulillah ! my result agak awesome lahh !  suku awesome !

okey x tau nak cerita apaa, masa aq kat sekolah sekejap sangat ! sangat sekejap, aq 1st ambik result kat cikgu. dan sebenarnya aq tau dah result melalui perhidmatan pesanan ringkas (sms), so bila dah tau result , pi sekolah mcm x dak feel ! serius x dak. aq cakap kat mak aq

"mak, kakak x dak rasa apa laa, gementar ka apa ka, x dak !!!"

so, sampai sekolah dengaq pengetua cakap, la la la, para2 pelajar cemerlang 10A 9A 8A 7A 6A 5A naik pentas ambik slip keputusan, and yg lain boleh pi ambik dah kat cikgu, aq satu ja lagi nak naik pentas, hmm, x pa laa, im very thankful to Allah !

syukur Alhamdulillah,

  x sia2 mak ngan abah hantaq tution, beli buku latihan (padahal x buat pon), bayaq yuran tution, beli baju sekolah, pensel box, pen, pensel tekan, pembaris, pemadam , liquid dan banyak lagi ! terima kasih mak abah :)

  terima kasih semua cikgu yg penah ajaq saya , dengan gigihnya bagi kerja sekolah dan latihan yg saya malas nak buat tu

 terima kasih cikgu ros (bm) untuk penat lelah cikgu, photostatkan nota dan latihan tanpa mengenakan bayaran, semak saya punya karangan yg mcm reban ayam, bagi tips-tips yg sangat berguna, terima kasih cikgu

 tak lupa juga kepada cikgu sejarah, merupakan bapa bagi kelas kami (mentor mentee untuk kelas) yg x putus2 bagi latihan sampai tangan dah hilang kuasa, terima kasih juga untuk buku nota kaler merah tu sebab buku tu saya x payah susah2 nak buat nota, terima kasih selama ni sabar mengajar kelas kami, walaupun kebanyakkannya mata pandang cikgu, fikiran ke bulan. terima kasih cikgu atas segalanya walaupun bengang soalan spot hareem x keluaq dalam exam. haha (marah tipu2)

 terima kasih juga buat cikgu math, haha, terima kasih bagi tips, walaupun cikgu ajaq laju tapi saya x tau mcm mana boleh faham. cikgu ... terima kasih atas nasihat, sindiran, kutukan dan lain2 :) kami baru tau semua tu untuk sedarkan kami yg tengah koma ni ! oh oh ! tak lupa juga pada cikgu math tution , entah apa nama dia, sory x habiskan kelas cikgu, sebab cikgu ajaq slow sangat tapi sangat2 faham ! terima kasih !

 terima kasih kepada cikgu nasipah, cikgu cool ja ajaq kami akaun, haha cikgu sebelum masuk kelas muka mesti nak marah, nmpak ja garang tapi boleh jadi kawan, cikgu adalah cikgu akaun yg paling saya sayang ! terima kasih adakan kelas pecut sebelum SPM ! terima kasih !!!!!!!!!!!!!!!!!

  t to the e to the  r to the  i to the  m to the  a to the k to a to the s to the i to the h ! terima kasih ! kepada  cikgu2 sains, terima kasih mengajar kami dengan sabaq, kelas kami hinggaq cikgu marah, tapi kami hinggaq balik, yaa kelas kami memang degil

 to ustazah, ciku perd, teacher sabarina, dan cikgu razak as add math teacher ! thanks a lot !



and thanks to semua cikgu yang ajaq saya dari 5 tahun hingga form 5 !


 thanks semua yg ajaq saya & buat study group ( studylahh sangat )

 blog-blog pelajaran yg awesome !

 latihan from web yg awesome !

 penerbitan buku latihan yg awesome !

 buku rujukan yg awesome !

 pen yg awesome !

 pencil case yg awesome !

 baju sekolah yg awesome !

Tumblr_mk85x5tseu1rmvluuo1_500_large

 hargai masa di sekolah anda kerana ia begitu berharga :) 

You Might Also Like

0 Comment