kenduri kahwin yang simple pernah pergi

08:38:00


hai readers *readers lah sangat*,  buat masa ni aku pernah pergi kenduri kahwin paling simple 2 kali, tempat berlainan & cara berlainan. hangpa ? mai la kongsi cerita. sejak habis SPM & menjadi penganggur terbaik dalam abad ini lah kan, tahap kebosanan meningkat. ye lah form 6 mana start belajar lagi. okey ada homework / holidaywork tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tak mau buat lagi. hekhek. 

okey kenduri pertama yang simple aku pegi masa aku form 5 kalau tak silap ada area tut* (tempat dirahsiakan) yang simplenya MAKANAN dorang. dorang punya hias bilik dgn tempat makan cantik la, okey. makanan dorang simple. bagi aku paling simple la. NASI + SUP TULANG + SAMBAL BELACAN KUAH MERAH / AIYAQ ASAM KUAH MERAH ( aku tak tau la hampa panggil apa hat tu, sebab kat rumah kami panggil cemni ja ) tapi memang sedap sangat. simple & sedap. 


hah , sebijik cemni !!! hari tu aku pi majlis ehem ehem ! !  *maaf yg tangan tu, hangpa marahkan snap sblm makan, kalau masa makan hangpa marah dak ?*

majlis kedua yang aku pegi yang agak simple dia punya tempat pengantin makan. depa tak hias sangat, just letak meja makan segi4. mcm makan kat restoren ja. tapi makanan macam kenduri punya. tak sempat nak snap pasal hari tu mood sangat tak baik. yg dalam bilik penganti aku tak tau, sebab dia dekat2 ja ngan rumah aku, sebab mood yg teruk sangat after makan terus balik. haha. 

tu ja lakenduri yg agak simple bagi aku, ada yg lagi simple ? 

You Might Also Like

0 Comment