tutorial : unfollow blog yang tak ada button follow / join this site

08:53:00

hai, assalamualaikum ! 



ni entry express buat masa tengah2 malam, untuk nabilah. haha

anda runsing dengan ketiadaan button ini ?


atau yang ini ?


jangan risau ada cara yg mudah simple dan senang nak unfollow tanpa menggunakan button diatas. mcm iklan la pulak. hahaha. mungkin atas sebab tertentu hangpa nak unfollow dia. mcm dia dah 5 tahun tak updates ka apa ka, suka hatilah. btw unfollow sat nah adik, kak nak buat tuto :D

 \ semua gambar boleh mebesar dengan mendadak /

 dashboard 



 tekan button manage reading list.

 nampak tak yg arrow belah kanan tu. tekan button tu, kemudian dia keluaq mcm ni


 pilih blog.

pilih la blog mana hgpa nak unfollow


 tekan setting.


  tekan stop following this site.

keluaq mcm ni.


 stop following and done ! 

yeay ! okey, try laa :D



Large







You Might Also Like

0 Comment