Dengan Inovasi Yo !

03:19:00

hai hai


 haaa, dah lama aku nak update pasal DIY ni, tapi malashhh shaaanghatt nhak updateshh. hari ni ja rajin nak updates. lantak ahh nak update 5,6,7 post, blog aku ikut suka hati aku laaa. ceh 5,6,7 konon. puiiiiiiii

Inovasi adalah kamajuan kepada idea asal yang membawa kepada perubahan dan impak yang positif.
Bagi membudayakan inovasi sebagai amalan harian, kempen Dengan Inovasi, Yo! akan turun padang untuk menyemarakkan lagi semangat inovasi di samping mengrekrut Ejen Inovasi.


haaa, aku ambik kat about DIY kat FB sonang so tak payah la aku nak explain panjang2. kami kena buat something dengan menggunakan bahan yg disediakan and berkerja secara kumpulan. ahli kena ada 10 org kot, padahal depa hentam ja bopa org pon


taaaadaaa, this is from our school yg join tu. ecitt wait aaa. hgpa tau dak actually teacher kami habaq lower six WAJIB join, SEMUA LOWER SIX, then masa hari tu, kami just 13 - 15 org ja  kelas kami  yg boleh join, sebab upper six join ramai sangat. kami geram gilaaaa !


ni group kami. haha nmpak tak depan nad kosong, tu tempat aku ngan nabilah. masa tu aku kena/wajib/harus/perlu ke toilet. dan nabilah sebagai peneman. haha. kalau dalam group mesti muka aku tak nampak kaan ? aiee geram

dalam group kami ada nabilah, aku, nad, najihah asry, hairi, amsyar, din,  ain, shahizani, hafizah, nadhilah, nadhirah and syafa ( ikut urutan dalam gambar )


another group, tapi ada beberapa org yg sekelas ngan aku :). and look !!! muka aku tak nmpak lagi. nabilah halang ! erghhhhh !


so kami diberi tugas untuk cipta bla bla bla. kump kami ni masyaAllah, haha. memang lawak ahh. kutip mcm2. last last buat benda lain. okay sebab kami kesuntukkan masa sama :) dan otak aku memang tak boleh nak pikiaq nak cipta apaa. lapar kot. habis kelas solat and teros ikut program ni. perut dah buat konsert tahu ?????



hat ni masa kat kantin, and muka dalam gambar paling buruk pernah aku ada :/. aku tak sangka aku ada tepi tu aku ingat kak tu tangkap gambaq depa jaaa. kali kedua kak tu ambik aku baru nak senyum sebab aku rasa muka aku masuk kamera tu. tapi kakkkkk kenapa post gambaq ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sebulan aku bebai ! hahaha



and thisss. haha, tak berinovasi sangat. masing2 pon dah tak dak idea. last2 ambik idea asry. ceit

and habis lah cerita walapun last sekali tu ada krisis sikit, lantak ahh, tak nak ingat dah. bye :)








You Might Also Like

0 Comment