easy. you exposed yourself.

02:33:00

hi !

. | via Facebook

hi !

like seriously , aku memang tak tau nak post apa. sungguh sungguh aku tak tau. mungkin aku patut tutup ja blog ? berhenti menaip dan mengedit blog. arghhhh ! sungguh aku tak tau nak cerita apaa. ehemm, btw, aku agak tertanya-tanya. someone err maybe ? ada datang melawat blog aku ? atau depa saja mengusik aku ? 

ni dah dua kali kot. aku memang rasa pelik gila Ya Rabbi. sejak aku kenal dgn dia, macam berlaku. like at ask. siapakah 'anon' yg telah ask aku about S ? mula aku syak dia. then someone else. then selepas satu2 mcm nmpak ja tu dia. memang dia. 

1st tu aku agak dia. tapi masa tu yg tau akaun ask aku syafa ngan awatif ja.dan aku rasa semua awatif ja yg tanya. so aku memang tak tau yg ada org stalk aku. and tau dak ? seminggu aku tak lalu makan sebab aku takut sangat kalau dia tu yg tanya. aku takut nak tau kebenaran. eh tak payah nak drama sangat. haha, act aku memang nak tau siapa dia ni.yang aku bertambah heran, this anon know about that someone kat turki, that someone yg tgh rapat ngan aku. herghhhhh ! 


nad ngan aku dah bukak segala simpul yg ada, then kami memang tau tu dia. tapi dia tak ngaku nak buat mcm mana kan ? emm its okay lah. aku pon nak lupakan benda ni.  to awak, ngaku ja lah ngan saya, saya tak marah pon :) saya cuma nak tau kenapa awak ask saya mcm tu . 



A Little Sparkle Of Everything | via Tumblr

apapun, sory to awatif sebab jadikan hg suspek. hahaha. maafkan kami.

 "easy. you exposed yourself."
ayat ni buat aku sentap gilagila ! 

"takperlu bring up pasal din untuk cover pasal that freaking s. i know the truth."
sebenarnya awak tak tau apa2, hmm

You Might Also Like

0 Comment