dah ready ke ?

07:36:00

hello !

uollsssssss, aku cuak gila. besok 24/11/2013, besok aku daftar polimas. hmm. besok aku akan jadi seorang pelajar kembali selepas menganggur hampir sebulan. 

Harlena | via Tumblr

rasannya muka aku mcm ni kot. tak tau nak habaq perasaan mcm mana. takut, gembira, sedih, confius, and apa-apa ja lah. banyak sungguh perasaan sampai tak tau nak bagi tau perasaan sebenarnnya. tewww

dah ready ke ?

hah ! soalan yg tak dak jawapan. hahaha, ready dah ke aku ni ? dah bersedia nak belajaq betul-betul ? dah bersedia nak jadi matang ? dah bersedia nak jadi isteri mahasiswi ? dah bersedia nak tinggalkan dia ? dia ? dia ? amboi, mcm drama pulak. hahaha

oh ya pasal dia. hah. aku rasa dah boleh tak mau ingat dia kot. hehe. yaaa. i make decision kalau dia ehem aku, aku akan cuba lupakan dia. eh tak janji eh nak lupakan dia. aku cuba. hoho. anddddd u know dia ehem. dan rasannya aku kena belajaq lupakan dia. 

mana hang ? u not want wish me good luck. ya Allah, dok mengharap apa ni. esh stop miza !

Quotes and Images

good luck hang & aku rindu hang !



You Might Also Like

0 Comment