poli

06:53:00

bismillahirahmanirahim. assalamualaikum !

hello pak buk, apa khabar ? sihat ? tak sihat ? pi makan ubat nuhhh !

haha, sekarang baru rajin nak updates blog tu pon pasal ada cuti satu minggu maaaa. hahaha. okay, aku tukaq kos perancangan bandar ke akauntansi. pasal apa ? pasal aku tak pandai melukis. aku menangis semalaman *tipu* pasai kena lukis pokok ja. lukis pokok pon fail. nak lukis bangunan ? hmm assalamualaikum la jawab dia. tak kemas. tak minat ah aku lukis-lukis ni. well, aku tak berseni. baik aku kira-kira. sebab I LOVE COUNT ! hahaha


ni masa kitaorang kena ukur keluasan padang bola jaring. malas nak kenalkan sapa, pandai-pandai lah hangpa cari nama depa. LOL


ni masa kelas agama kot. maybe, tarak ingat maa. masa ni lect tak masuk lagi. bosan so tangkap gambaq ahh


yg ni masa MSK ( minggu suai kenal ) nampak kurus sikit. hahaha, perashannnn


yg ni minggu keberapa tah kami ada kokurikulum. okay nampak gemok balik. makan je kejow nyoooo
okay dah. aku pon dok study sendiri tak masuk kelas 3 minggu. berapa bakul ilmu aku tinggai. kena berusaha sendiri laa, ambik nota, buat research. walhal, aku dok study apa pon aku tak tau :( 

You Might Also Like

0 Comment