sem 3 pin pin

07:06:00

assalamualaikum


hello. sakit kepala harini. stress ngan spmp ni. nak daftar senior pon macam-macam hal. harini dah last tarikh daftar. esok mula kelas. padahal tak ready apa lagi. mana beli pen pon. tadi lepas pegi kenduri kat alor setar terus pi tesco mergong. tu pon teringat nak beli kertas kajang. 

selain itu (eleh dah macam nak karang karangan pulak), aku menyempat la jugak cari kain hitam ngan baju kemeja. nak masuk kelas kononnya nak pakai baju baru. besok mesti pakai baju kurung lama. lantak ahh. 

so, azam untuk semester 3 ini ialah ehem

 pointer mesti 3.30+
 markah PB mesti A 
 buat baik perpada-pada
 buat jahat sekali-sekala 
 rajin pi kelas tanpa merungut

okay, tu la azam kita sem ni :)





You Might Also Like

0 Comment