sudah lama

01:40:00

assalamualaikum ! 

Doing it Right by these babes is so good like i relate to the lyrics so well πŸŽΆπŸ‘ŒπŸ’—

dah lama tak updates blog. kekok pulak rasanya. nak tulis apa pon tak dak idea. ye lah, hampir setengah tahun tak update. em nothing happen to me, dah habis sem 2. ahh. sem 2 ni tak berapa syok. sebab tu kot tak terasa nak updates.

cuti pon tak pegi mana mana. dok rumah. baru kemas bilik. kemas rak buku sebab dah nak masuk sem 3. emm. memang kekok. kehabisan ayat. haha. so, untuk sem 3 punya perancangan NO MORE BAIK HATI. NO MORE MENGALAH. sebab sem 2 punya hal, sem 3 aku tak nak baik sangat. thanks to anon anon yang buat kat aku sekian sekian sebab bagi pengajaran yang berharga semasa zaman IPT ni.

okay. tu je lah. bye :*

You Might Also Like

0 Comment