tutorial : letak lagu guna new face youtube

06:23:00

assalamualaikum 

eye raping | via Tumblr

haritu nak tukar lagu kat blog, guna tuto ni. tapi dah tak boleh guna dah sebab dekat youtube dah tak da old embed code. rupanya code yang baru ni lagi senang nak guna. tak payah pening-pening nak edit code.

mula-mula pegi youtube


pilih share


pilih embed dan tekan show more


jangan tick apa-apa. 


copy kode kat kotak tu ( ehem oppa :* sanggup tak crop muka d.o sebab dia comel. haha )

blog - layout - add a gadget - html - paste

ni contoh code belum edit lagu d.o crying out

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Kas7FHW8cCg?rel=0&amp;controls=0&amp;showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

tukar :

560 kepada 1
315 kepada 1
rel=0 kepada &autoplay=1


<iframe width="1" height="1" src="//www.youtube.com/embed/Kas7FHW8cCg? &autoplay=1&amp;controls=0&amp;showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div>
siap, save. 






You Might Also Like

0 Comment