download video from youtube or dailymotion

04:37:00

assalamualaikum ! 

Happy New Year 2015

1/365
selamat tahun baru
happy new year

yeay. 

okay. mungkin dah ramai tau, emm mungkin ramai jugak yang tak tau. senang ja guna ilivid untuk download video dari youtube ngan dailymotion. atau as long as video tu ada link, boleh ja nak download guna ilivid

first, install ilivid (laptop/computer)



pilih download ye 


lepas tu terus terdownload dengan sendirinya


open


run

YES !


next


bahagian penting ni, yang kotak tu untick kan. kalau hangpa tick, sat gi bukak google chrome tak naik google. naik ask. lepas tu tekan next

DECLINE 


DECLINE 




ikut suka nak tick ka tak mau. LEPAS TU TERDOWNLOAD LAH ! YEAY 

cara nak download youtube.


copy link


paste link atau paste ja kat ruang tu. tekan download


lepas dah habis download dia pon keluaq macam ni. 

dah habis. annyeong !




















You Might Also Like

0 Comment