li

19:53:00



assalamualaikum. hehehe.
gegeh dan gagahnya aku nak update blog sampai on guna phone. hehew.

so dah minggu ke 3 dah aku li  buat masa ni semua okay. dah nak raya dah. uolls dah beli baju raya semua hah ?

aku ingat nak pakai shawl raya ni, tapi tak tau nak pakai macam mana. boleh suggest tak nak pakai macam mana ?

ingat nak pakai macam hanis zalikha tapi tak cukup panjang sobs sobs
ingat nak share satu tuto ni, tapi tak tau lah kenapa. so good luck dalam hidup uolls. muahhh

selamat berpuasa dan selamat hari raya.





You Might Also Like

0 Comment