B&SOAP Scadi White Pack

02:25:00


assalamualaikum

haritu janji nak post pasal satu produk kan, okay ni lah produk nya "B&SOAP Scadi White Pack" tadaaaa pam pam pam *bunyi drum* okay tak jadi bunyi drum pon. hahaha. ha, produk ni jadi trend kat korea masa bulan 3 ka 2 macam tu la. aku pon dah beli lama dah

aku beli kat 11street.my. harga dia lebih kurang RM 58.00 atau keatas. paling murah RM 48.00 paling mahal RM 120.00!!!! kalau boleh la beli kat website dia alaa tak ingat la. lebih kurang RM 50 lebih la sekali ship kan. better beli kat 11street.my atau ejen website yang lain lain. senang. nak bayar pon senang. hihi







maaf la, comot biasa la lama dah guna. hoho. tu warna dalam dia putih. bekas dia pon comel-comel la. boleh la. nampak kecik tapi isi banyak.

keterangan copy paste jerr hahaha

Specifications
l  3 steps for skin tone-up
1-   step : speedy Whitening & Brightening
2-   step : deep Moisturizing & skin Relaxing & Nutrients supply
3-   step : pore deep Cleansing
Ingredients
l  Whitening : Niacinamide, Fermented rice extract, Mung beans extract, 
Pomegranate extract
l  Moisturizing : Hyaluronic acid, Jojoba seed oil
l  Relaxing : Centella asiatica extract, Chamomile petal extract, Green tea 
extract
l  Pore cleansing : Kaolin, Fermented rice extract
How to use
l  After washing face with tepid water, arrange your skin texture with a toner.
l  Thinly apply the pack in order of forehead, chin and face in the direction      from inner to outer.
l  5~10 minutes later, wash off with tepid water by rolling softly.
Caution
l  If you dry for a long time after applying the pack, your skin could get dry.
Volume  110g/pc ( if using twice in a week, you could use for about one month.)

berkesan ke tak ??

tak tahu la nak kata. kalau hangpa pi youtube or other blogger they will show u the result, tapi bagi aku entah la, hahaha, mungkin tak sesuai kot. dia tak jadi putih. putih sikit ja. bukan lah aim aku nak jadi putih macam gadis korea tu, just nak hilangkan burn yang dah lama bertapak kat muka ni. 

mungkin tak berkesan sebab kejap pakai kejap tak. tak konsisten pakain kot. tapi so far okay lah. burn hilang sikit-sikit. sikit-sikit pon tak pa la "_" ada produk lain yang aku beli kat 11street ni. nanti nanti cerita. nak edit blog. mueheheii.

okay bye :*



You Might Also Like

0 Comment