Semester 5

02:50:00


Assalamualaikum !

girl, flowers, and grunge image

lama nor cek tak update. last update pon masa september tahun lepas. sekarang dah 2 April !!!! masa entry yang ni aku ada letak pasal azam untuk semester 3. semua tercapai acewah. takdak lah, yang target nak dapat 3.3+ tu TERCAPAI YEAYYY

aku baru ja habis final untuk kertas FA 3, apa yang aku baca semua tak naik *lap ayaq mata* tak pa. redha ja huhuk. dah buat tak imbang pulak. takdan nak kira, emoticon takdak pulak. tak pa. saya redha. hahahahaha.

so satu dah tumbang. lagi 3 paper, huuu fighting. you can do it, mirza. so sem 5 nak target berapa. nak target pon takut sebab susah soalan tadi :( maybe cukup-cukup 3.5+ ?  harap dapat 3.8+, amin.

next post i nak cerita satu product ni, hihihi

tunggu yaa !



bye ;*

You Might Also Like

0 Comment